ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ

Η Παγκρήτιος Καναδά «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»MAIL PANKRITIOSCANADA@GMAIL.COM σας καλεί να στηρίξετε τον μοναδικό Ραδιοφωνικό Σταθμό ΕRAK RADIO .

ΕRΑΚ= Ελληνικός Ραδιοσταθμός Αποδήμων Κόσμου=Ελληνικός Ραδιοσταθμός Αποδήμων Κρητών=Ελληνικός Ραδιοσταθμός Αποδήμων Κυπρίων

Το ERAK RADIO 24 ώρες ημερησίως στην διάθεσή σας με Νέα -Αθλητικά-Εκκλησία-Μουσική-και Ανακοινώσεις!! και σύνδεση από τα Κέντρα των Αποφάσεων εδώ,Αμερική-Καναδά.

Προσοχή : Οι διαφημίσεις σας στον μοναδικό Ραδιοσταθμό ERAK RADIO είναι εθνική προσφορά αλλά και επένδυση στην επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρετε στο κοινό,με το ERAK RADIO θα σας μάθουν τα εκατομμύρια των ακροατών μας ανά τον Κόσμον όπου μας ακούνε από Διαδίκτυο , Δορυφορικά, νέα SMART CEL και TABLETS.

Καλέστε μας στα E.MAIL=ERAKRADIO@GMAIL.COM = SRASOULIS@GMAIL.COM = PANKRITIOSCANADA@GMAIL.COM = ERAKRADIO@HOTMAIL.COM.

Με κάθε διαφήμισή σας τιμάτε τον Απόδημο Ελληνισμό όπου Γης και λαμβάνετε επίσημη απόδειξη προς κάθε νόμιμη υπηρεσία στην Πατρίδα μας Ελλάδα ή σε όποιο Κράτος μένετε και δραστηριοποιείστε!!

Τηλεφωνικώς μπορείτε στα τηλέφωνα 416-2713523 ή 514-4183772 FAX 416-2928215 πάντα στη διάθεσή σας.

Στηρίξτε μας.Στηρίζετε Ελλάδα.

Στηρίξτε μας να τελειώσουμε το τηλεοπτικό κανάλι WWW.ERAKTV.NET όπου θα προωθεί τον Τουρισμό μας, τα Ελληνικά μας προϊόντα και τα Εθνικά μας θέματα,την Εθνική μας Οικονομία.

ERAK RADIO=ELLAS ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟ

Οι επιταγές κόβονται στο όνομα : ERAK RADIO


ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΚΑΝΑΔΑ και του
ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ERAK THE GREEK VOICE INTERNATIONAL
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΗΣ